Løypeleggeren er i gang

Selv om årets o-sesong ikke er over så er noen i full gang med neste års løp. Utkast til NM ultra løypene er nå klare. Som bildene viser er kartansvarlig (Vidar Strand) og jeg (Kim Farnes Hansen) som løypelegger i full gang med kontroll av postplasseringer. Vi ser frem til arrangementet. Er rimelig sikker på at løperne får en fantastisk opplevelse i det området vi kaller Indrefileten i Drammensmarka. Vi tør påstå at det er noe av det fineste terrenget som finnes på det sentrale østlandsområdet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s